Mitt potensial – Bildøy


Vi ser frem til å være sammmen med deg på kurs på Bildøy Kurset består av to deler: 

1. Online del: Du skal se fem filmer på ca 6-8 minutter pr. film og gjøre noen refleksjoner i forhold til det du ser. Du har allerede tatt en Persolog profil og ber deg hente den frem og ha den foran deg når du ser undervisning. En del av kurset er også å finne sine 10 på topp ferdigheter. Dette skal skal vi arbeide med når jeg treffer dere i klassen. 

2. Samling på Bildøy: På kurset skal vi samle alle brikkene og du skal evaluere deg selv i forhold til fremtidsvslg og yrkesvalg. Hvordan kan du bruke dine styrker og ferdigheter fremover? Hvor kan du forvalte det Gud har gitt deg på best mulig måte?  Dette konkretiseres gjennom å lage en personlig utviklingsplan for neste 6-12 månedene. 

Gjennom det du ser online og kurset vil du få en tydelig forståelse av ditt potensial i forhold til dine naturlige ferdigheter, personlige styrker og motiverende omstendigheter. 


KURSBESKRIVELSE

Mitt potensial - Bildøy

Vi har følgende mål ved å gjennomføre Mitt potensial på dere som studenter. 

  • Jeg får en klar forståelse av mine styrker, motiverende omstendigheter og ferdigheter og reflektere dette opp mot innholdet dine tanker om eget fremtidsvslg og yrkesvalg. Hvordan kan du forvalte det Gud har gitt deg på en best mulig måte? 
  • Laget en personlig handlingsplan for hva jeg tror er viktige prioriteringer for meg som leder av arbeidet fremover


Pris:  Gratis

Språk: norsk

Tilgjengelig: Åpent

Påmeldingsdatoer: Når som helst

Hvem kan registrere: En påmeldingskode er nødvendig for å melde seg på.

OM INSTRUKTØR

Øivind Augland
Øivind Augland
Andreas Evensen
Andreas Evensen